ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ASTON MARTIN за небето

like0 unlike0
Auto-Press 16 Jul 2018 Новини
110
0

ASTON MARTIN за небето

ASTON MARTIN за небето
/add_images/news/072018/s_1531746002_140.jpg
  1. ASTON MARTIN за небето
  2. ASTON MARTIN за небето

ASTON MARTIN разкри първите скици на специална концептуална разработка, предназначена за употреба не на стандартно асоциираните с производителя на луксозни спортни коли пътища, а в небето. Volante Vision Concept е съвместна разработка на легендарната автомобилна марка с Cranfield University, Cranfield Aerospace Solutions и Rolls-Royce, и има за цел да демонстрира как би изглеждало едно луксозно въздушно траспортно средство.

Триместният ASTON MARTIN Volante Vision Concept е автономно транспротно средство с хибридна задвижваща система и с функция за вертикално излитане и кацане, предназначено за употреба както в града, така и за междуградски пътувания, в луксозна обстановка и без задръствания.

От ASTON MARTIN коментират, че в проекта на концептуалната разработка Volante Vision са използвани всички достояния на компаниите участници по отношение на космическите и автономните технологии, електрификацията и характерни за автомобилния производител дизайн и стилистични решения.

“С непрекъснатото увеличаване на населението в градовете, задръстванията в населените места ще стават все по-сериозни”, коментира Анди Палмър, президент и изпълнителен директор на ASTON MARTIN. “Трябва да потърсим алтернативни решения, за да намалим задръстванията, да намалим замърсяванията и да подобрим мобилността. Въздушните пътувания ще бъдат решителна част от бъдещето на транспорта, а Volante Vision Concept е върховото решение за луксозна мобилност.”

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: