ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

ASTON MARTIN произвежда само 210 RAPIDE AMR

like0 unlike0
Auto-Press 14 Jun 2018 Новини
252
0

ASTON MARTIN произвежда само 210 RAPIDE AMR

ASTON MARTIN произвежда само 210 RAPIDE AMR
/add_images/news/062018/s_1528956004_329.jpg
  1. ASTON MARTIN произвежда само 210 RAPIDE AMR
  2. ASTON MARTIN произвежда само 210 RAPIDE AMR
  3. ASTON MARTIN произвежда само 210 RAPIDE AMR

По случай завръщането си на легендарната надпревара 24-те часа на Льо Ман, ASTON MARTIN анонсира специалната версия RAPIDE AMR (Aston Martin Racing), която ще бъде произведена в лимитиран тираж от само 210 автомобила.

Дизайнът на Aston Martin RAPIDE AMR не се различава значително от този на концептуалната си версия, демонстрирана на международното изложение в Женева през миналата година. Автомобилът идва със специално разработен аеродинамичен пакет, като елементите му, а също така и предния капак на колата, са направени от карбон. Карбон-керамични са спирачните дискове на колата, като предните са с диаметър от 400 мм, а задните с такъв от 360 мм.

Задвижването на RAPIDE AMR е поверено на шестлитров, V-образен, дванадесетцилиндров атмосферен двигател, който е в състояние да генерира максимална мощност от 600 консик сили и максимален въртящ момент от 630 Нм.

С базова цена от 194 950 английски лири и пионерни като размер за марката 21-цолови джанти, ASTON MARTIN RAPIDE AMR ще предложи възможност за ускорение от 0 до 100 км/ч за 4.4 секунди.

Автомобилът ще се предлага в три основни дизайн изпълнения, а за най-взискателните и търсещи възможно най-голямата персонализация е налична и програмата за специални доработки Q by Aston Martin.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: