ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Arona: Компактният SUV на SEAT (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 27 Jun 2017 Новини
19
0

Arona: Компактният SUV на SEAT (Видео)

Arona: Компактният SUV на SEAT (Видео)
/add_images/news/062017/s_1498543203_555.jpg
  1. Arona: Компактният SUV на SEAT (Видео)
  2. Arona: Компактният SUV на SEAT (Видео)
  3. Arona: Компактният SUV на SEAT (Видео)
  4. Arona: Компактният SUV на SEAT (Видео)

Вчера, по време на специално организирано събитие в Барселона, Seat представи пред медии изцяло новия си компактен SUV модел Arona, с който публиката ще има възможност да се запознае по време на международното изложение във Франкфурт през септември.

SEAT Arona, което е третото изцяло ново пазарно предложение на компанията през тази година, дебютира с основни габарити дължина 4138 мм, което е с почти 8 сантиметра повече в сравнение с новото поколение на Ibiza. В същото време новото SUV предложение на испанската марка е с 10 см по-високо, което е резултат както от по-голямото отстояние на колата от пътя, така и по-просторния интериор. Вместимостта на товарното отделение при стандартна конфигурация на седалките е 400 литра

“Ние в Seat сме много постоянни”, коментира Лука ди Мео, президент на марката. “С нашата най-голяма продуктова офанзива, до момента на лансирането на пазара на нашия голям SUV, Seat ще е пуснал в продажба по един нов модел на всеки шест месец в продължение на 2 и половина години. ”

SEAT Arona ще се предлага с пълния набор системи за активна и пасивна безопасност, с който разполага испанската марка. В ооборудването на компактния SUV ще могат да бъдат включени адаптивен круз контрол, система за подпомагане на потеглянето по наклон, автоматични фарове и чистачки, система за безключов достъп до интериора и стартиране на двигателя с бутон, паркинг асистент и други.

Мултимедията е обезпечена чрез присъствието на системите за синхронизация на мобилни устройства pple Car Play, Android Auto и Mirror Link, а за най-взискателните е предвидена и аудиосистема BeatsAudio.

При пазарното си лансиране, SEAT Arona ще е наличен в четири основин нива на изпълнение- Reference, Style, FR и Xcellence, като FR ще идва с адаптивно окачване с четири рижема на работа.

SEAT Arona ще се предлага с избор между три бензинови двигателя- трицилиндров еднолитров с 95 конски сили, трицилиндров еднолитров със 115 конски сили и нов четирицилиндров със 150 конски сили. Дизеловата гама включва 1.6 литров TDI в мощностни версии 95 и 115 конски сили, а в средата на следващата година ще стартират продажбите и на CNG версия с 90 конски сили.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: