ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Alpine лансира SUV модел през 2019

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jul 2017 Новини
47
0
Alpine лансира SUV модел през 2019

Според информация на Auto Express, през 2019-та година ще станем свидетели на пазарното лансиране на компактен SUV модел на възродената от Renault легендарна марка Alpine.

От Auto Express коментират, че в резултат на пазарното лансиране на първия си SUV автомобил, Alpine ще получи допълнителна свобода и капитал за по-успешното вавеждане на продуктите на марката на пазара.

Според информацията на изданието, разработката на втория автомобил в моделното портфолио на Alpine е започнала още преди изцяло новия A110 да бъде лансиран официално, пазарното му позициониране ще бъде към Porsche Macan, а в дизайна на SUV модела ще има редица заемки от суперспортното купе.

По всяка вероятност, новото предложение на Alpine ще бъде лансирано на пазара във версия със задно и 4х4 задвижване, а за допълнителна стабилсост и маневреност SUV-то ще се предлага и със система за завиване на четирите колела, позната от актуалното портфолио на Renault.

По отношение на задвижващите агрегати на новия SUV на Alpine, от Auto Express споделят, че той може да получи 1.6 литров четирицилиндров турбоагрегат с около 300 конски сили, но е възможно и пазарното въвеждане на верися с хибридно задвижване.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: