ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

96% от новорегистрираните ванове в Европа са дизелови

like0 unlike0
Auto-Press 21 Sep 2017 Новини
260
0
96% от новорегистрираните ванове в Европа са дизелови

Европейския, а и глобален бизнес е немислим без неизменната помощ, която оказват многофункционалните ванове. С компактни размери, модулни товарни отделения и различни габарити, тези автомобили се използват както за стандартна спедиторска дейност, така и като строго профилирана под формата на специализиран транспорт на хора и товари, линейки, полицейски автомобили и други.

Според данните на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (АCEA), на континента има 39 производствени комплекса, в които се сглобяват различни представители на лекотоварните автомобили до 3.5 тона. Към момента, в Европа се движат около 29 000 000 такива превозни средства, като само през 2016-та са били отчетени 1.9 милиона нови регистрации (+12%).

В същото време, през изминалата година са били произведени 2.2 милиона единици, а 96% от продажбите през миналата година са били на автомобили, оборудвани с дизелов двигател. Средният показател на СО2 емисиите в сегмента е на ниво от 164 грама на километър, а общата средна възраст на европейския ван-парк е 10.7 години.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: