ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Това е серийната версия на plug-in хибрида Ford Transit Custom
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Днес, по време на специализираното изложение за лекотоварни автомобили в Хановер се състоя премиерата на серийната версия на plug-in хибридната версия на Ford Transit Custom. Успоредно с дебюта на зареждаемият си хибрид, от марката представят също така и новата версия Transit Connect Sport, както и обновената гама на Transit Custom с нови двигателни и технологични предложения.

Toyota продаде 2 000 000 хибрида в Европа
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Toyota обяви, че продажбите на хибридни автомобили на марката в Европа са достигнали границата от 2 000 000 единици. Юбилейният представител е бил доставен на клиент в Полша, като той е направил своя избор под формата на двуцветен C-HR Hybrid.

Renault използва ASMR, за да предостави наелектризиращо преживяване онлайн (Видео)
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Някога управлявали ли сте електрически автомобил? Много хора не знаят колко плавно и релаксиращо е всъщност. Това е причината Renault да се обърне към YouTube тенденцията за "мозъчен масаж" - ASMR, за да предостави на онлайн аудиторията си разнообразието от усещания, типични за шофиране на електромобила Renault ZOE.

VW Group ще има 27 електрички базирани на платформата MEB до 2022-а - видео
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Volkswagen Group разказа за плановете си по отношение на модулната платформа за непремиум модели наречена MEB – немска абревиатура на английското “Modular Electric Toolkit/модулен електрически инструментален комплект/.” Автоппоизводителят обяви цели 27 нови електрически модела разпределени сред марките му Volkswagen, Skoda, Seat и Audi, които ще се на пазара до края на 2022-а година, покривайки спектъра му от компактни модели до наследника на прочутото ванче Microbus.

Renault-Nissan-Mitsubishi и Google с инфотейнмънт система от ново поколение (Видео)
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Днес Renault-Nissan-Mitsubishi обяви, че автомобилният гигант е подписал нов многогодишен договор с Google, който предвижда разработката и интегрирането на бордова система (инфо-развлекателна и комуникационна) от ново поколение в автомобилите на марките Renault, Nissan и Mitsubishi.

Далеч преди Cayenne – първият кросовър на Porsche е от преди 60 и кусур години - видео
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Тези които си мислят, че първият кросовър на Porsche е моделът Cayenne не са наясно с историята на марката. Тя има исторически богат опит в конструирането на всъдеходи, пред който сегашните й модели са “юноши бледни”. Първият всъдеход на Porsche се е появил преди повече от 60 години по поръчка на вермахта, което го прави по-стар дори от прочутия модел 911. Военните са искали лек, надежден, прост в употреба и обслужване пълноприводен автомобил.

Българите продължават да диктуват темпото и след етап 3 на Balkan Offroad Rallye 2018
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Тоталното надмощие на български състезатели продължава и след третия състезателен ден на 8-дневното Balkan Offroad Rallye 2018. Отсечката в района на Старосел, с дължина от 236 километра, бе глътка въздух след първия маратонски етап от Боровец и предстоящия 576-километров мегамартон към черноморския курорт Дюни.

BMW Group с ръст в продажбите си през август
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

С общ резултат от 173 454 продажби, BMW Group записва ръст от 2.1% в реализацията си в глобален мащаб през август. Резултатът на автомобилния гигант за първите осем месеца на годината е на ниво от 1 597 021 единици или с 1.6% повече в сравнение със същия период на миналата година.

20-цолови джанти за SKODA KODIAQ RS
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

SKODA разкри допълнителни подробности за новото и уникално за историята си пазарно предложение KODIAQ RS, което ще направи световен дебют по време на международното изложение в Париж в началото на слеващия месец.

Електрическото Audi e-tron с цена, но без официални данни за Европа
0 0
Auto-Press
18 Sep 2018

Изцяло електрическото Audi e-tron отбеляза световната си премиера Сан Франциско и постави началото на нова глава в историята на марката, в която ще бъдат включени общо 12 нови “страници” с изцяло електрически задвижващи системи до 2025 година.

Коментари