ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

24-те часа на Льо Ман 2018: И победителят е … (Видео)
0 0
Auto-Press
17 Jun 2018

Toyota отчете доминиращо представяне по време на тазгодишното състезание 24-те часа на Льо Ман и автомобилът #8 (Toyota TS050 Hybrid) с пилоти Фернандо Алонсо, Казуки Накаджима и Себастиан Буеми спечели победата в 86-тото издание на легендарната надпревара, изпреварвайки основните си конкуренти Майк Конеуй, Камуй Кобаяши и Хосе Мария Лопез, също с Toyota (#7, Toyota TS050 Hybrid).

Jaguar Vector: Най-бързата електрическа моторница в света (Видео)
0 0
Auto-Press
16 Jun 2018

Екипът на Jaguar Vector Racing обяви, че отборът е поставил нов световен рекорд за максимална скорост на изцяло електрическа лодка, след като уникалната разработка Jaguar Vector V20E е успяла да постигне резултат от 88.61 мили в час (142 км/ч) по време на специално организирано на езерото Конистън Уотър, Великобритания, събитие.

Новото BMW Серия 8 Купе (Видео)
0 0
Auto-Press
15 Jun 2018

Източник: www.bmw.bg

С представянето на новото BMW Серия 8 Купе баварският премиум производител започва да пише нова глава в историята на вдъхновяващите спортни автомобили на марката - особено динамичен старт на актуална моделна офанзива на марката в луксозния сегмент. Новото BMW Серия 8 Купе е автомобил-мечта с изключителни динамични характеристики, емоционален дизайн, модерен лукс и изключително напредничаво оборудване по отношение на управлението, асистиращите системи и свързаността.

FERRARI с нова уникална спецификация за 488 PISTA
0 0
Auto-Press
15 Jun 2018

По случай предстоящото издание на легендарната надпревара 24-те часа на Льо Ман, Ferrari създаде специална и екслузивна спецификация Piloti Ferrari на 488 PISTA, която ще бъде достояние само на участниците във фирмените състезателни серии на марката.

Даниел Попов ще се бори за място в Топ 10
0 0
Auto-Press
15 Jun 2018

Място в Топ 10 на финала на рали „Щемведер Берг” е целта на българския екипаж, който участва в германския рали шампионат Opel Adam Cup Даниел Попов/Ангел Башкехайов.

Безпилотно електрическо бусче от КАМАЗ (Видео)
0 0
Auto-Press
15 Jun 2018

По време на специално организирано събитие, автомобилният гигант КАМАЗ демонстрира за първи път новата си концептуална разработка КАМАЗ-1221 Ш.А.Т.Л., която представлява напълно автономно пътническо бусче, оборудвано с изцяло електрическа задвижваща система.

Белгийският екипаж Тиери и Николас  успяха да откраднат победата с 0.7 секунди
0 0
Auto-Press
15 Jun 2018

Източник: www.hyundai.bg

Тазгодишното издание на Рали Италия в Сардиния може да бъде определено като едино от най-вълнуващите състезания от Световния Рали Шампионат в историята, след като Тиери и Николас се увенчаха със сензационна победа само с 0.7 секунди аванс.

Колко безопасно е едно Volvo (Видео)
0 0
Auto-Press
15 Jun 2018

През последните 3-4 години, автомобилната индустрия направи наистина впечатляващ скок в областта на системите за повишаване на активната безопасност. Това са онези от технологиите, които работят, за да не се стигне и/или да се избегне критична ситуация и евентуална катастрофа.

България с ръст от 34.6% в регистрациите на нови коли през май
0 0
Auto-Press
15 Jun 2018

Според последните данни на Асоциацията на автомобилните производители в Европа (ACEA), през май регистрациите на леки коли са се подобрили с 0.8% до ниво от 1 398 913 единици. В края на първите пет месеца на годината резултатът е 6 879 885 единици или с 2.4% над миналогодишното ниво за същия период.

Московските катаджии подкараха електрически мотоциклети и триколки за Мондиала
0 0
Auto-Press
15 Jun 2018

Сътрудниците на московския КАТ - ГИБДД ще разполагат за охрана на Мондиала с 30 електромотоциклета ИЖ Пулсар и четири елтриколки Овум. Машините им връчи кметът на града Серегей Собянин по време на посещение в учебния полигон на полицията. При предаването на машините кметът подчерта, че това навярно е първият батальон в Европа с подобна техника и че досега в Русия не е имало подобна техника.

Коментари