ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Запорожец звяр – скача като тигър, върви на две колела - видео
0 0
Auto-Press
11 Dec 2018

Украински тунингари са превърнали кроткия и с пенсионерски нрав ЗАЗ-966 Запорожец в страхотен звяр с изключителна динамичност и сила, позвояващи му да прави каквото си иска на пътя и извън него, както и да скача във въздуха по-добре от бенгалски тигър.

Mitsubishi Eclipse Cross на Рали Дакар 2019
0 0
Auto-Press
11 Dec 2018

Макар че екипът на Mitsubishi Motors вече не участва в моторните спортове, славата и репутацията на марката от Дакар и WRC все още ни вълнуват.

Испански спортен дух

Честит Рожден Ден: Списъците със заявки за специалната серия модели на Opel “120 Years” вече са отворени
0 0
Auto-Press
11 Dec 2018

Произведено в Германия: Opel празнува 120 години автомобилно производство със страхотни оферти

Топ обзавеждане: множество леки автомобили на Opel, от ADAM до Zafira в оборудване “120 years”

McLAREN
0 0
Auto-Press
11 Dec 2018

Само няколко седмици преди световната си премиера, мистериозен нов McLAREN е бил забелязан по време на тестове в централния LEGO магазин в Лондон.

За момента от McLAREN не споделят никакви подробности за новото си предложение, като споделят само това, че дебютът му ще се състои през януари, и че компанията има дългогодишно и успешно сътрудничество с LEGO.

Преизбраха Карлос Таварес за президент на ACEA
0 0
Auto-Press
11 Dec 2018

Бордът на директорите на Асоциацията на производителите на автомобили в Европа (ACEA) гласува отново доверие на Карлос Таварес, като го преизбра за президент на организацията и за 2019 година.

Елколите ще са по-евтини от класическите след 2020! - видео
0 0
Auto-Press
11 Dec 2018

Това твърдят от китайския производител на ветрогенератори и акумулатори Envision Energy, който наскоро купи бизнеса на поделението на Nissan - AESC занимаващо се с автомобилни акумулатори. След продажбата на поделението си на китайците Nissan ще ползва акумулатори за елекроколите си от корейската компания LG Chem.

VOLVO отново е Автомобил на годината на Япония
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

Volvo записа невероятен и невиждан до момента успех, след като марката стана първата с втора поредна победа за вносна марка в престижния конкурс Автомобил на годината на Япония.

SEAT Ibiza и Arona с поредно признание за безопасността си
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

След като SEAT Ibiza и Arona получиха признанието от 5 звезди от европейската Euro NCAP за безопасността, която предлагат на водача, пътниците и останалите участници в пътното движение, успехът им беше потвърден, под формата отново на 5 звезди, и след проведени от Latin NCAP тестови изпитания.

SEAT подобри резултата си за цялата 2017 година за 11 месеца
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

Испанският поризводител SEAT обяви, че с ръст от 7.2% през ноември до ниво от 43 300 продажби, марката вече подобрила резултата си за цялата изминала календарна 2017 година. През първите 11 месеца на 2018, компанията отчита реализирането на рекординте за историята си 492 300 автомобила, което представлява увеличение от 13% спрямо същия период на миналата година и е с почти 24 000 единици над показателя за цялата минала година.

POLESTAR продължава изпитанията на уникалния хибрид POLESTAR 1 (Видео)
0 0
Auto-Press
10 Dec 2018

Polestar, която е част от гиганта Volvo Cars, обяви, че реалните изпитания на първите VP (Verification Prototype) прототипи на първия модел на марката- POLESTAR 1, продължават с пълна сила, следвайки поставената цел за готовност за производство на уникалния автомобил към средата на следващата година. Към момента, новосформираната компания провежда тестове както на удар и в аеродинамичен тунел, така и в реални условия, за оценка на поведението на окачването и цялостно усещане от управлението.

Коментари