ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

LINDA JACKSON -  ПЪРВАТА ЖЕНА, НОСИТЕЛ НА ОТЛИЧИЕТО    « MANBEST 2018 » ОТ AUTOBEST
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

Линда Джаксън, изпълнителен директор на Citroën, първата жена, носител на MANBEST (MANager BEST) на годината за 2018.

«За мен е чест да получа тази престижна награда. Много съм горда и приемам това отличие не само за мен, но и за целия ми фантастичен екип. През изминалите 4 години ние репозиционирахме марката около очакванията на клиентите и обновихме моделната ни гама за по-малко от 2 години ». Линда Джаксън.

Концептът HB-03 стана основа за купеобразният Haval F7x
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

Представените през август на Московския автосалон сериен модел Haval F7 и концептът HB-03, ще се произвеждат в новия завод на Great Wall в Тулска област, Русия. Но докато за първия, сериен модел вече се знае всичко, то за серийния купеобразен негов “близнак” нещата не стоят така. От изходния модел “купето”-паркетник се различава с една буква в името, линията на покрива е снижена най-вече в задната си част и липсва задна врата. Достъпът към багажното пространство на F7x е организиран както при седаните.

FORD GT получи 2 допълнителни производствени години (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

Ford Motor Company обяви, че в резултат на силното потребителско търсене към новото поколение на суперспортната легенда GT, компанията е взела решение да увеличи с две години производствения живот на модела. Заявки за закупуването на допълнителните бройки на GT ще се приемат само в продължение на един месец с начална дата 1 ноември.

Благотворителната инициатива #steniskanabala2018 на Мото Пфое приключи с рекордни резултати (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

Тазгодишното издание на благотворителната инициатива #steniskanabala на Мото Пфое приключи с рекордни за историята си резултати. Благодарение на частни и корпоративни дарения, компанията е събрала внушителните 100 000 лева, които са предназначени за общо 50-те одобрени кандидати, осигурявайки стипендии за по-нататъшното образование във ВУЗ на абитуриентите сираци.

Nissan стартира продажбите на нов електромобил в Китай
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

Nissan обяви, че поставя началото на официалното пазарно лансиране на изцяло новия си електрически модел Sylphy Zero Emission на територията на Китай.

Оборудван със 100% електрическа задвижваща система, серийното производство на Nissan Sylphy Zero Emission стартира в края на август тази година, а пред публика колата беше представена за първи път на международното изложение в Пекин през април.

Porsche одобри втори електромобил
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

Porsche AG обяви, че бордът на директорите на компанията е одобрил стартирането на серийно производство на втори изцяло електрически автомобил на марката.

OPEL и VAUXHALL подновяват партньорството си с GEFCO за 4PL логистика
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

При подновяването на това четиригодишно партньорство Opel /Vauxhall отново затвърждава своето доверие към GEFCO. Договорът отразява високите постижения на GEFCO в областта на 4PL логистиката и затвърждава лидерството на компанията на европейския автомобилен логистичен пазар.

В събота от 12 ч. до 14 ч. се спира движението през Ришкия проход за извършването на следствен експеримент
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

На 20 октомври - събота, от 12 ч. до 14 ч. ще бъде спряно движението на всички моторни превозни средства през Ришкия проход - път II-73 Шумен - Карнобат. Ограничението е по искане на „Пътна полиция“ - Шумен и Окръжна прокуратура - Шумен за извършването на следствен експеримент при 23-ти километър в близост до кръстовището за Смядово - път III-7302 Смядово - Велики Преслав.

Бъдете подготвени и надхитрете зимата с Nokian Tyres
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

Екстремните промени в зимния климат са вече добре познати не само в България, но и из цяла Европа. Силните дъждове започват да бъдат все по-чести явления през този сезон, което увеличава количеството на така опасната киша.

CAMARO 2019 с впечатляващ нов цвят и нови аксесоари
0 0
Auto-Press
19 Oct 2018

В началото на следващата година Chevrolet ще стартира предлагането на ново впечатляващо екстериорно изпълнение на легендата Camaro, което е предназначено за онези от потребителите, които изпитват истинска нужда да бъдат забелязани.

Коментари