ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Италиански дизайнер кръстосва минало и бъдеще
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

Италианският дизайнер Пиерпаоло Лазарини е автор на редица странни на пръв поглед концепти и последният му – за летящ автомобил, не е изключение от това правило. Hover Coupè изглежда страхотно и представя удивително приятна смес от ретро-стил и футуристични технологии.

Първи снимки на “офроуд” хечбека Volkswagen Polo
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

Новият повдигнат хечбек може да запази старото си име CrossPolo, но не е изключена и промяна на името му на Polo Alltrack. Новата “офроуд” версия се очаква да излезе на пазара през 2018-а.

Непознатата у нас Kia Ray ще е обновена в Южна Корея
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

Преди шест години през ноември 2011-а Kia Motors представи градския си модел Ray в Южна Корея. Този месец компанията лансира второто поколение на малкия си автомобил.

Toyota иска да продава по 5.5 млн електрифицирани коли на година до 2030
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

Toyota Motor Corporation обяви, че компанията си е поставила сериозна продажбена цел, която предвижда годишната реализация на повече от 5.5 милиона електрифицирани коли, в това число 1 000 000 без отделящи вредни емисии, до 2030 година. От гиганта коментират също така, че около 2025 година, всеки един от представителите в портфолиата на Toyota и Lexus ще се предлага и в електрифициран вариант.

Два специализирани автомобила получи Дирекция „Миграция“
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

Източник: www.mvr.bg

Дарението е от Министерството на правосъдието и сигурността на Кралство Нидерландия

Кратката церемония по предаването на безвъзмездното дарение се състоя днес на територията на Специален дом за временно настаняване на чужденци - София. Директорът на дирекция „Миграция“ – МВР ст. комисар Николай Николов прие ключовете от двата специализирани автомобила „ Volkswagen“ от Ерик де Борст, генерален директор в Агенция „Институции за лишаване от свобода“. Той бе придружен от Марко ван Гендерен и г-н Судеш Сукраж – представители на дирекция „Международни въпроси“ към Министерството на правосъдието и сигурността на Кралство Нидерландия.

POLESTAR обяви първите пазари на Polestar 1
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

Новосформираната марка POLESTAR, част от Volvo Cars, обяви, че първите държави, гражданите на които ще могат да закупят представител на първия модел на марката- Polestar 1, са Съединените Американски Щати, Китай, Германия, Швеция, Норвегия и Холандия.

Нова звезда на пистата – двигател от Tesla, купе от Shelby Cobra, акумулатор от Kia - видео
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

През 1962-а, тогaва 39-годишният Керъл Шелби напъхва двигател от Ford V8 в купето AC Ace, създавайки един от най-пъргавите в историята спортни автомобили - AC Cobra. Днес след повече от половин век група инжинери от Британска Колумбия, Канада възраждат идеята на Шелби – малък двуместен спортен автомобил и мощен двигател, но от друга епоха – тази на електрическите автомобили.

Новият Chevrolet Silverado (Видео)
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

По време на специално организираното от Chevy Trucks събитие по случай стотната си годишнина, Chevrolet поднесе специална изненада под формата на предпримиерна демонстрация на изцяло новото поколение на легендарното Silverado.

2017 Toyota Yaris 2017 получава 5-звездна оценка за сигурност от Euro NCAP
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

• Активните системи за сигурност Toyota Safety Sense са част от стандартното оборудване на Yaris от 2017

• Пакетът включва Система за предотвратяване на сблъсък (Pre-Collision System), Автоматични дълги светлини (AHB), Предупреждение за напускане на пътната лента (Lane Departure Alert) и Асистент за пътните знаци (Road Sign Assist)*

Музеите на Ferrari с рекордна посещаемост
0 0
Auto-Press
18 Dec 2017

Ferrari обяви, че популярността на музеите на марката продължава да се увеличава, като от легендарната марка отчитат повишение от 12% до повече от 500 000 човека от началото на годината до ноември. В резултат на това, от марката вече могат да се похвалят с нов рекорд, след като през цялата календарна 2016 с екпонатите й се запознаха 478 000 човека.

Коментари