ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Volvo с рекордна печалба за второто тримесечие на 2018 г.
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

Първите 6 месеца на годината са най-успешните в историята на компанията досега

Volvo Cars отчита рекордна оперативна печалба от 4.2 млрд. шведски крони (4.2 млн. евро) за второто тримесечие на 2018 г. Това е най-високата оперативна печалба на компанията до момента, която бележи ръст от 28.6% в сравнение със същия период на миналата година, благодарение на увеличаването на продажбите в световен мащаб.

Луис Хамилтън остава в Mercedes нови две години
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

Днес Mercedes-AMG Petronas Motorsport анонсира, че отборът е постигнал споразумение за двугодишно удължаване на договора с Луис Хамилтън.

Луси е част от екипа на Mercedes от 2013 година и към момента може да се похвали с три световни титли и 44 победи за отбора, а след приключването на новото споразумение ще отбележи осем сезона или най-големия период, в който е бил част от даден отбор.

Новият MÉGANE R.S. TROPHY идва с 300 конски сили (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

Днес Renault разкри подробности за новата екстремна версия TROPHY на новия MÉGANE R.S., в това число, че максималната мощност на новата версия на 1.8-литровия му турбодвигател е 300 конски сили.

Hyundai показа i30 N Line (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

Днес Hyundai разкри първите подробности, снимки и видео на първия представител от новото спортно семейство N Line на марката- i30 N Line.

Hyundai i30 N Line се отличава с нови оборудване, екстериорни и интериорни стилистични елементи, а окачването, спирачната система с по-големи дискове и реакцията на двигателя са допълнително оптимизирани и подобрени за едно още по-динамично и удовлетворяващо пътно поведение.

Volkswagen Group с ръст от 7.1% за първото полугодие
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

Volkswagen Group обяви, че компанията е записала най-доброто първо полугодие в цялата си история, след като доставките към клиенти през първата половина на годината са достигнали ниво от 5.5 милиона единици. С ръст от 4.1% до 958 600 единици през юни, от гиганта записват подобрение от 7.1% в края на първите шест месеца на годината.

Honda стартира продажбите на Clarity PHEV в Япония
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

Honda Motor обяви, че на 20 юли компанията ще стартира продажбите на новия plug-in хибрид Clarity PHEV на територията на Япония.

Honda Clarity PHEV е оборудвана с двумоторна хибридна задвижваща система, която е в състояние да предложи автономност в чист електрически режим от малко над 110 километра, а в зависимост от пътната обстановка и заряда на батерията, водачът може да избира между три основни режима на работа на самата система- EV Drive, Hybrid Drive и Engine Drive. В стандартното оборудване на хибридната кола са включени портове както за стандартно зареждане, така и за бързо, а освен това колата е в състояние и да подава електрическа енергия към външен източник.

Колко и какви коли си купуват французите
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

С ръст от 4.7% до ниво от 1 188 184 продажби, френският автомобилен пазар демонстрира стабилно представяне след приключването на първата половина на годината.

Уникален McLaren 570S Spider събра 820 000 евро за благотворителност
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

По време на провел се преди дни благотворителен търг, организиран от Elton John AIDS Foundation, неизвестен участник в наддаването е дал внушителната сума от 725 000 английски лири или около 820 000 евро за предоставеният безвъзмездно от McLaren Automotive уникален 570S Spider.

Това е Nissan LEAF NISMO (Видео)
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

Най-продаваната електрическа кола в света- Nissan LEAF, премина през специалната програма за оптимизация на спортното подразделение на марката- NISMO, и ще бъде налична за закупуване в Япония от 31 юли тази година.

Министър Нанков инспектира строителството на новия участък на АМ „Хемус“
0 0
Auto-Press
19 Jul 2018

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков инспектира строителството на новия участък на автомагистрала „Хемус“ между Ябланица и п.в. „Боаза“. В нея се включиха също областният управител на Област Ловеч Георги Терзийски и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“ инж. Светослав Глосов.

Коментари