ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Бензиностанции Газпром стартира  инициатива с фокус безопасността на децата на пътя
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Първият ученбен ден 15- ти септември, бе избран от бензиностанции Газпром за стартиране инцииативата „Дете на пътя - повече от червен светофар. Означава спри!“, с основен фокус безопасността на децата на пътя. Активността е част от кампанията за безопасно шофиране «Струва ли си?», която стартира в началото на месец юли, и има за цел да повиши осведомеността на шофьорите, и не на последно място да формира култура на шофиране и поведение на пътя.

Peugeot и Opel с интересни предложения за Автосалона в София
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Автомобилното изложение София 2017 в Интер Експо Център през октомври ще е едно от първите събития, където две от най-популярните европейски марки – Peugeot и Opel – ще се явят не само като конкуренти, но и като част от алианса PSA, техният общ собственик. Сделката на десетилетието в автомобилния бранш се очаква сериозно да размести фигурите по картата на европейския пазар, но все още никой анализатор не се наема да предвиди какви точно ще са резултатите, както за отделните марки, така и за френската група като глобален играч. Но за посетителите при всички случаи ще бъде интересно да видят новите модели на двете марки, някои от които обещават да се превърнат в бестселъри на пазара.

Евровицепрезидент на Mazda подтвърди дебют на роторен прототип в Токио
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Следващия месец на автосалона в Токио Mazda ще представи нов концепт-кар, който ще е модернизиран вариант на роторния прототип RX Vision, показан в 2015-а година. Това обяви вице-президентът на марката по изследванията и новите разработки в Европа Мацухиро Танака.

Патентна заявка на Tesla подсказва, че Мъск не се е отказал от система за бърза замяна на акумулаторите
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Преди три години от Tesla излязоха с идея за бърза замяна на изтощения акумулатор с нов за броени минути, вместо зареждане за няколко часа. След по-малко от година компанията като че ли се отказа от тази своя идея. Независимо от това, автопроизводителят явно продължава да мисли за евентуалното й приложение, за което свидетелства новоподадената от него патентна заявка.

McLaren направи за милиардер “гръден кош” от материали на Формула 1 - видео
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Mitsubishi с първо изображение на наследника на Lancer Evolution
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

През следващия месец на автосалона в Токио Mitsubishi Motors ще представи “флагмански концепт-кар” с име e-Evolution. Очаква се, че серийният вариант на този прототип ще стане идеологически наследник на прочутия спортен седан Lancer Evolution, производството на който приключи през миналата година.

Автосалон Токио 2017: Mitsubishi със суперспортна концептуална разработка
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Mitsubishi Motors анонсира, че по време на международното изложение в Токио, което ще се проведе от 27 октомври до 5 ноември, ще се състои световната премиера на изцяло нова концептуална разработка на марката.

Акио Тойода – “Хибридите са наш основен приоритет!”
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Президентът на Toyota Motor Corp. Акио Тойода сподели, че хибридната технология ще остане основен приоритет в стратегията на компанията, дори във вълната от нарастващи изисквания на правителствата към автопроизводителите да се насочат към зареждаемите електрически автомобили. “Днес не мислим да решаваме дали трябва да са само електромобили и дали ще правим само електромобили.”

Всъдеходите и кросовърите на Land Rover ще имат и 3-цилиндрови мотори
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

От 2019-а година в гамата на марката ще се появят и варианти с 1,5-литров бензинов турбодвигател. Първият модел “ощестливен” с новия силов агрегат ще е Range Rover Evoque.

Безпилотниците Ford ще имат сгъваема маса с предпазна въздушна възглавница
0 0
Auto-Press
20 Sep 2017

Напоследък компанията Ford патентова доста оригинални решения за бъдещите си модели. Последното от тях е прибираща се в пода на машината маса, снабдена с предпазна въздушна възглавница.

Коментари