ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Парят ли ви четирите букви на задната седалка на хибрида Kia Niro? Значи имате проблем!
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

Ако карате хибридният Kia Niro производство 2017-а – 2018-а и усетите че задната ви седалка заприличва на нагорещена пейка в спа-център, най-добрата идея е да спрете да карате и да се обадите незабавно в дилърството откъдето сте купили колата.

Audi глобена с 800 милиона евро в Германия заради Дизелгейт
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

На компанията Audi е наложена глоба от 800 милиона евро от немската прокуратура заради нарочно допуснатите нарушения в прикриването на нечистата работа на дизеловите двигатели V-6 и V-8, и неотговарянето им на екологичните стандарти.

Взрив от суперавтомобили в центъра на София!
0 0
Ангел Евтимов
16 Oct 2018

На 11-ти октомври в новооткрия клуб Theatroв София се проведе официалната премиера на филма за Премиум Рали София – Свети Влас Сезон 2018. Клубът се отличавас иновативна, креативна и интригуваща концепция, съчетаваща емоцията от това да се наслаждаваш на любими парчета, изпълнени на живо от бенд и музикални звезди. Амфитеатралната обстановка, както и разнообразната програма допринесоха за една различна атмосфера по време на цялата вечер. 

MINI намалява версиите на моделите си, оставя само три нива комплектации
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

MINI опростява моделната си гама, като се отказва от редица версии. Засега промените са само за Великобритания, но в последствие ще се разпространят и на другите пазари на марката.

В моделите на Porsche винаги ще има педали и волан!
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

Воланът и педалите, както и вероятно механичната предавателна кутия, ще си останат винаги в моделите на Porsche. Компанията няма намерение да се отказва от тях дори и да се появят максимално напредничави технологии за автономно роботизирано управление на автомобилите.

Архитектурата CMP на PSA ще се ползва от Peugeot, Citroen и Opel
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

В рамките на концерна PSA платформата CMP ще се ползва от моделите на марките му - Peugeot, Citroen, DS, Opel и Vauxhall, а извън него в някои машини на китайския партньор Dongfeng на PSA.
За платформата CMP (Common Modular Platform) и нейната електрическа “сестра” e-CMP вече се знаят доста неща от PSA, като творците й я показват в няколко вариации в метал и съобщават допълнителни подробности.

Топ-5 на електромобилите за 2018-а година
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

Тази година се очертава като доста успешна за електромобилите Очаква се продажбен рекорд, който по всяка вероятност ще надхвърли един милион реализации в глобален мащаб. Изборът става все по-широк, като не всичко предлагано като модели е леснословно скъпо. Експертите от американския сайт MYEV предлагат своята петица на петте най-добри модела на пазара през тази година.

SCALA: Новият компактен модел на SKODA
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

След като само преди няколко дни разкриха първото изображение на изцяло новия си компактен модел, днес от SKODA анонсираха и името, с което той ще бъде представен официално преди края на тази година.

ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА, АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018, ИСТИНСКИ УСПЕХ ЗА CITROËN!
0 0
Auto-Press
15 Oct 2018

Със 600,000 посетители и над 1, 000 продадени автомобила, Автомобилен салон Париж се превърна в успех за Citroën. По време на тазгодишното изложение, което беше намалено с 5 дни, уникалната концепция на щанда, “La Maison Citroën”, привлече множество посетители, които се запознаха с обновената гама на марката и нейната продуктова SUV офанзива. Новият C5 Aircross SUV, премиерата на изложението, както и 420-те финализирани продажби, още веднъж доказаха успеха на програмата Citroën Advanced Comfort®. 
Повече от всякога, Citroën отбеляза истински успех на международното автомобилно изложение!

Peugeot записа успешно участие на Автосалон Париж 2018
0 0
Auto-Press
15 Oct 2018

Peugeot обяви, че компанията е отчела много благоприятен потребителски отзив от тазгодишното си участие на международното изложение в Париж, което приключи миналата седмица. Като основни акценти и основни магнити за публиката, от френската марка посочват новото 508 SW и концептуалната разработка e-LEGEND, както и новите си достояния в областта на зареждаемите plug-in хибридни технологии.

Коментари