ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

В Китай компания копировач осъди Ford!  - видео
0 0
Auto-Press
24 Jan 2018

Интелектуалната собственност във всякакъв вид, например като имена на марки, винаги и навсякъде в света са защитава от закона. Само в Поднебесната империя, обаче, нещата не стоят нормално. Там е възможно всичко. Като абсолютно куриозният и неприемлив случай с автомобилите Ford Mustang.

Камиончетата на Avia са отново на пътя
0 0
Auto-Press
24 Jan 2018

Камиончетата на чешката марка Avia, добре познати у нас преди промените, получиха шанс да излязат отново на пътя с презентацията на новото им съвременно поколение. След разпадането на соцблока Avia попадна под крилото на голямата тогава южнокорейска компания Daewoo и през 1995-а година за пръв път от години получиха принципно нова кабина.

Световен автомобил на годината 2018: Финалистите
0 0
Auto-Press
24 Jan 2018

Организаторите на конкурса Световен автомобил на годината- World Car Awards (WCA), обявиха имената на финалистите в отделните категории на тазгодишното издание на надпреварата, което ще приключи по време на международното изложение в Ню Йорк на 28 март.

Ferrari показа суперспортиста 488 Sport Special Series
0 0
Auto-Press
24 Jan 2018

Благодарение на Instagram потребителя woppum имаме възможност да видим за първи път, без какъвто и да било камуфлаж, новото суперспортно Ferrari 488 Sport Special Series, което по всяка вероятност ще дебютира пред широка публика по време на международното изложение в Женева в началото на март.

Toyota инвестира над 300 милиона евро в завода си във Франция
0 0
Auto-Press
24 Jan 2018

Toyota Motor Europe (TME) обяви, че компанията ще инвестира повече от 300 милиона евро в производствения си комплекс TMMF (Toyota Motor Manufacturing France) във Валансиен, Франция, като по този начин общата инвестиция в завода ще достигне 1.4 млрд евро.

Jeep със специална серия Grand Cherokee S
0 0
Auto-Press
24 Jan 2018

Jeep разпространи първите подробности за новата специялна серия S на емблемата си Grand Cherokee, която ще бъде налична в няколко европейски страни.

Основните акценти при новия Jeep Grand Cherokee S са 20-цоловите Granite Crystal алуминиеви джанти, допълнителните Granite Crystal акценти и отличителните за серията черни акценти, в това число и кожени SRT спортни седалки.

Lamborghini с поредна рекордна година
0 0
Auto-Press
24 Jan 2018

Automobili Lamborghini обяви, че компанията е записила поредна рекордна продажбена година, след като през 2017, реализацията на марката е достигнала ниво от 3815 автомобила или 10% повече в сравнение с 2016.

Автосалон Женева 2018: Световна премиера за Range Rover SV Coupé
0 0
Auto-Press
24 Jan 2018

Land Rover обяви, че по време на международното изложение в Женева в началото на март ще се състои световната премиера за първия в света пълноразмерен луксозен SUV купе автомобил- Range Rover SV Coupé.

Eлектрическитe велосипеди стават популярни и у нас - видео
0 0
Auto-Press
24 Jan 2018

Всеки ден по пътищата на България се срещат все повече електровелосипеди. Външно те почти не се различават от обикновените, но ако се загледате, то понякога може да се забележи мотор и малък акумулатор. Как работят тези велосипеди? Колко енергия консумират? Сложно ли се управляват? За да получим отговори на тези и други въпроси, срещнахме се с двама ентузиасти от Варна: Галин Бонев (Eljoy Bikes) и Роман Рубанович (NENCOM).

Volvo Trucks пуска на пазара електрически камиони през 2019 година
0 0
Auto-Press
23 Jan 2018

- Без шум и вредни емисии товарните автомобили могат да поемат дистрибуцията в градовете късно вечер и през нощта.

- Първите си електрически товарни автомобили ще пусне на пазара в Европа Volvo Trucks през 2019 година. Новите камиони ще бъдат тествани още тази година в пилотен проект с избрани клиенти.

Коментари