ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Новото BMW M2 Competition: Акцентите
0 0
Auto-Press
23 Apr 2018

Източник: www.bmw.bg

С новото BMW M2 Competition (среден разход на гориво с шестстепенна механична скоростна кутия: 9,9 – 10,0 л/100 км; СО2 емисии: 225 – 228 г/км*; с опционалната М скоростна кутия с два съединителя (M DCT) среден разход на гориво: 9,2 л/100 км; СО2 емисии: 209 – 210 г/км*) BMW M GmbH поставя нови стандарти в сегмента на компактните мощни спортни автомобили и осезаемо допълнително подчертава характера на BMW M2 Купе.

НОВИЯТ XE 300 SPORT EDITION ПЕЧЕЛИ ЗАВЛАДЯВАЩО СЪСТЕЗАНИЕ ВЪРХУ ЛЕД
0 0
Auto-Press
23 Apr 2018

Източник: www.jaguar.bg

Новият Jaguar XE 300 SPORT направи своя дебют, като постави уникален рекорд за обиколка. Специалното издание на спортния седан стана първият автомобил, завършил скоростна обиколка на най-дългата изкуствена ледена писта на открито в света – във Flevonice в Холандия, но трябваше да победи кънкьор - златeн медалист в Зимните олимпийски игри, за да отбележи рекорд за най-добро време.

Колекция PEUGEOT LEGEND: Нео ретро велосипеди за всеки
0 0
Auto-Press
23 Apr 2018

Източник: www.peugeot.bg

PEUGEOT лансира нова гама велосипеди LEGEND, вдъхновена от стила на емблематичните модели на Марката. Предназначена за цялото семейство, колекцията ще зарадва всички онези, търсещи ретро велосипеди, които са едновременно удобни и надеждни.
Стилът на рамките и неподвластният на времето дизайн с черно-бял шахматен мотив напомнят за легендарните велосипеди PEUGEOT, произвеждани в над 130-годишната история на Марката.
Проектирана преди всичко за градска употреба, колекцията LEGEND включва различни стилове: Fixie, urban, Road и City. Колекцията Junior предлага стилно въведение в колоезденето за деца на възраст от 2 до 6 години.

VW I.D. R Pikes Peak е по-бърз от болид от Формула 1 (Видео)
0 0
Auto-Press
23 Apr 2018

Volkswagen разкри първите подробности за изцяло новата си електрическа състезателна кола I.D. R Pikes Peak, с която марката ще се опита да постави нов рекорд на легендарното трасе на високопланинското състезание Пайкс Пийк на 24 юни.

ГОРЕЩИ ПРЕМИЕРИ ОТ FORD НА ТУРИСТ АУТО ШОУ БУРГАС 2018
0 0
Auto-Press
23 Apr 2018

На стартиралото специализирано автомобилно изложение Tourist Auto Show в Бургас (19-22 април), на щанда на Ford са изложени най-новите модели на марката, вкл. лекотоварните автомобили.

Седанът Lada Vesta Cross е с повишен до 20 см просвет - видео
0 0
Auto-Press
22 Apr 2018

АвтоВАЗ разкри информация за “всъдеходния” си седан Lada Vesta Cross, който ще е четвъртия модел от фамилията Lada Vesta. Дизайнът на новия вариант е в стила на неотдавна представеното повдигнато комби Vesta SW Cross.

Ford Focus е в новото си четвърто по ред поколение - видео
0 0
Auto-Press
22 Apr 2018

Ford Focus е вече в четвъртото си поколение, което дебютира по време на специално мероприятие на Синия овал в Германия. Популярният бестселър на марката е с нов дизайн, обновена двигателна гама и за пръв път достъпна в новите версии Active и Vignale.

Филипинци направиха елмотоциклет от бамбук - видео
0 0
Auto-Press
22 Apr 2018

Компанията Meep от Филипините е построила “бамбуков” електрически мотоциклет с име Green Falcon /Зелен сокол/. Той е демонстриран по време на изложбата Manila Fame Show, на която инженери и дизайнери представят иновационните си разработки по използване на бамбук, създадени в рамките на правителствена програма Bamboo Extreme.

Коментари