ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Audi глобена с 800 милиона евро в Германия заради Дизелгейт
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

На компанията Audi е наложена глоба от 800 милиона евро от немската прокуратура заради нарочно допуснатите нарушения в прикриването на нечистата работа на дизеловите двигатели V-6 и V-8, и неотговарянето им на екологичните стандарти.

Взрив от суперавтомобили в центъра на София!
0 0
Ангел Евтимов
16 Oct 2018

На 11-ти октомври в новооткрия клуб Theatroв София се проведе официалната премиера на филма за Премиум Рали София – Свети Влас Сезон 2018. Клубът се отличавас иновативна, креативна и интригуваща концепция, съчетаваща емоцията от това да се наслаждаваш на любими парчета, изпълнени на живо от бенд и музикални звезди. Амфитеатралната обстановка, както и разнообразната програма допринесоха за една различна атмосфера по време на цялата вечер. 

MINI намалява версиите на моделите си, оставя само три нива комплектации
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

MINI опростява моделната си гама, като се отказва от редица версии. Засега промените са само за Великобритания, но в последствие ще се разпространят и на другите пазари на марката.

В моделите на Porsche винаги ще има педали и волан!
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

Воланът и педалите, както и вероятно механичната предавателна кутия, ще си останат винаги в моделите на Porsche. Компанията няма намерение да се отказва от тях дори и да се появят максимално напредничави технологии за автономно роботизирано управление на автомобилите.

Архитектурата CMP на PSA ще се ползва от Peugeot, Citroen и Opel
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

В рамките на концерна PSA платформата CMP ще се ползва от моделите на марките му - Peugeot, Citroen, DS, Opel и Vauxhall, а извън него в някои машини на китайския партньор Dongfeng на PSA.
За платформата CMP (Common Modular Platform) и нейната електрическа “сестра” e-CMP вече се знаят доста неща от PSA, като творците й я показват в няколко вариации в метал и съобщават допълнителни подробности.

Топ-5 на електромобилите за 2018-а година
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

Тази година се очертава като доста успешна за електромобилите Очаква се продажбен рекорд, който по всяка вероятност ще надхвърли един милион реализации в глобален мащаб. Изборът става все по-широк, като не всичко предлагано като модели е леснословно скъпо. Експертите от американския сайт MYEV предлагат своята петица на петте най-добри модела на пазара през тази година.

SCALA: Новият компактен модел на SKODA
0 0
Auto-Press
16 Oct 2018

След като само преди няколко дни разкриха първото изображение на изцяло новия си компактен модел, днес от SKODA анонсираха и името, с което той ще бъде представен официално преди края на тази година.

ПОВЕЧЕ ОТ ВСЯКОГА, АВТОМОБИЛЕН САЛОН ПАРИЖ 2018, ИСТИНСКИ УСПЕХ ЗА CITROËN!
0 0
Auto-Press
15 Oct 2018

Със 600,000 посетители и над 1, 000 продадени автомобила, Автомобилен салон Париж се превърна в успех за Citroën. По време на тазгодишното изложение, което беше намалено с 5 дни, уникалната концепция на щанда, “La Maison Citroën”, привлече множество посетители, които се запознаха с обновената гама на марката и нейната продуктова SUV офанзива. Новият C5 Aircross SUV, премиерата на изложението, както и 420-те финализирани продажби, още веднъж доказаха успеха на програмата Citroën Advanced Comfort®. 
Повече от всякога, Citroën отбеляза истински успех на международното автомобилно изложение!

Peugeot записа успешно участие на Автосалон Париж 2018
0 0
Auto-Press
15 Oct 2018

Peugeot обяви, че компанията е отчела много благоприятен потребителски отзив от тазгодишното си участие на международното изложение в Париж, което приключи миналата седмица. Като основни акценти и основни магнити за публиката, от френската марка посочват новото 508 SW и концептуалната разработка e-LEGEND, както и новите си достояния в областта на зареждаемите plug-in хибридни технологии.

SKODA анонсира KODIAQ GT
0 0
Auto-Press
15 Oct 2018

Днес SKODA разпространи първите изображения на новата версия GT на хитовия си модел KODIAQ, разработена специално за китайския пазар.

Новата купе версия KODIAQ GT ще се предлага от SKODA единствено в Китай, което ще превърне страната в единствената в света, където марката предлага общо четири SUV автомобила- KAMIQ, KAROQ, KODIAQ и KODIAQ GT.

Коментари