ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Новото, четвърто по ред поколение на Ford Focus – Колата “И/and/”!
0 0
Auto-Press
20 Aug 2018

Отбелязвайки 20-ата годишнина на успешния си модел, Синият овал пусна изцяло новия си Ford Focus 2018-а. С новости не само в дизайна, а и в технологиите му. Основните иновации са: кардинално нов външен вид, развит върху новата платформа С2, нова оф-роуд версия кросовър Focus Active, адаптивни LED фарове, адаптивно окачване Continuously Controlled Damping (CCD), прожекционен дисплей Head-up display (HUD), 3-цилиндров, 1,5-литров бензинов турбомотор EcoBoost, нов 1,5-литров турбодизел EcoBlue, 8-степенен автоматик, система за настройка авто Drive Modes, система за полуавтоматично управление Ford CoPilot 360, встроен модем FordPass Connect за WiFi, безпроводно зареждане на смартфон, система за напълно автоматично паркиране Active Park Assist 2, акустична система B&О.

Българите с най-доброто си класиране в Opel Adam Cup
0 0
Auto-Press
20 Aug 2018

Даниел Попов и Ангел Башкехайов („Ясен Попов Рейсинг”) постигнаха най-доброто си класиране в Opel Adam Cup – 7-о място в шестия кръг от шампионата, проведен в рамките на последните два дни от рали „Германия”, кръг от световния шампионат.

TOYOTA GAZOO Racing за дисквалификацията на двете си коли на 6-те часа на Силвърстоун
0 0
Auto-Press
20 Aug 2018

Европейското подразделение на Toyota обяви, че завършилите на първите две места на 6-те часа на Силвърстоун състезателни коли на TOYOTA GAZOO Racing- TS050 HYBRID #8 на Буеми, Накаджима и Алонсо, и #7 на Конуей, Кобаяши и Лопез, са били дисквалифицирани след проведена след финала на надпреварата техническа проверка.

Пистов уикенд за суперавтомобили на Серес!
0 0
Камен Йосифов
20 Aug 2018

За втора поредна година Премиум Рали София - Свети Влас, съвместно със Speedsector.com, организира поредното незабравимо изживяване на писта за всички хора с бензин в кръвта!

Нов ASTON MARTIN DB5 от GOLDFINGER срещу 2.75 млн лири (Видео)
0 0
Auto-Press
20 Aug 2018

Aston Martin обяви, че съвместно с EON Productions- компанията отговорна за поредицата за Джеймс Бонд, ще възроди емблематичното DB5 от филма Goldfinger.

Лимитираната серия от 25 представителя на DB5 ще включва автомобили, които ще бъдат реплика на легендарната кола на Джеймс Бонд от 1964 година, като всеки един от тях ще получи функциониращи елементи от шпионското превозно средство, в това число ротиращ се регистрационен номер, и ще бъдат изпълнени само в един цвят- Silver Birch, както е оригинала.

Акциите на Tesla се сринаха след емоционално интервю на Илон Мъск
0 0
Auto-Press
20 Aug 2018

Акциите на американския производител на електромобили Tesla се сринаха с 9% в петък, след емоционално интервю на Илон Мъск пред New York Times, в което той споделя, че изминалата година е била най-трудната и болезнена в цялата му кариера.

Subaru прибира обратно за унищожаване модела си Ascent
0 0
Auto-Press
20 Aug 2018

Компанията Subaru ще прибере от собствениците им и ще унищожи близо 300 нови кросовъра Ascent, защото не може да ги ремонтира. Пробелмът е в пропуснати заварки на цетралната колнока на покрива. Според Consumer Reports от тези автомобили само девет са вече при притежателите си, а останалите все още чакат да бъдат предадени в дилърските центрове на марката.

Рехабилитирани са близо 30 км от път III-904 Старо Оряхово - Гроздьово - Провадия
0 0
Auto-Press
20 Aug 2018

Завърши рехабилитацията на 29,4 км от път III-904 Старо Оряхово - Гроздьово - Провадия в област Варна. Проектите са лот 8 и лот 9, които се финансират от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. Инвестицията е за близо 17 млн. лв.

ИА „Автомобилна администрация“ състави 11 акта на три пловдивски автошколи
0 0
Auto-Press
20 Aug 2018

Изпълнителна агенция „Автомобилна администрация“ състави 11 акта на три пловдивски автошколи. След предварителен анализ на учебните центрове в град Пловдив в три автошколи бяха констатирани големи разлики между декларираните приходи и реално обучените кандидати.

Коментари