ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Първият електромобил на Porsche ще вдига 100 км/ч за 3.5 секунди
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

Използвайки профила си в социалната мрежа Instagram, английското подразделение на Porsche разпространи снимка от тестовете на изцяло новия и първи в историята на марката изцяло електрически модел- Taycan.

Иван Влъчков в тандем с Маршавелов в битка за победата в 4-ия кръг от GT4 на Словакия Ринг
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

Шампионът на България на Затворен маршрут в клас Туринг за последните 2 години Иван Влъчков ще участва в 4-ия кръг от сериите GT4 за Купата на Централна Европа на пистата Словакия Ринг идния уикенд.

SEAT спести 12.6 млн евро за една година с идеи на работниците си
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

През последните няколко години испанският автомобилен производител SEAT осъществява интересна инициатива в компанията. Наречена Ideas for Improvement (Идеи за подобрение), програмата промотира споделянето на идеи от страна на служителите на марката, които биха довели до различни подобрения в работния процес и бизнеса й.

VOLKSWAGEN SPEKTRUM или 40 цвята GOLF R
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

Американското подразделение на Volkswagen анонсира подробности за новата си програма за персонализация на GOLF R 2019, наречена Spektrum, и която дава възможност на потребителите да избират между внушителната бройка от 40 екстериорни цветови изпълнения на своя нов автомобил.

Собствениците на VW модели в Германия рискуват сваляне от регистрация на колите си
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

Германският федерален регулатор KBA, обяви че собствениците на някои от моделите на Volkswagen Group, които не са ремонтирали автомобилите си с манипулиран софтуер по случая Дизелгейт рискуват да не могат да карат колите си по обществените пътища.

Започна изграждането на нов участък от АМ „Хемус“ - от п.в. „Буховци“ до п. в. „Белокопитово“
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

„Минаваме от приказки към реални действия за Северна България. Дългоочакваният проект за доизграждането на автомагистрала „Хемус“, в източната й част, между Търговище и Шуменска област, вече е факт. Убеден съм, че с общи усилия ще успеем качествено и дори предсрочно да завършим успешно настоящият участък.“ Това каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков по време на първата копка на строителството на нови 16,32 км от АМ „Хемус“ – от п. в. „Белокопитово“ до п.в. „Буховци“.

28 603 нарушения са констатирани по време на последната операция за контрол на скоростта
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

Тя се състоя в седмицата 6-12 август и бе организирана от TISPOL

28 603 нарушения на скоростните режими са констатирани на територията на цялата страна по време на последната специализирана полицейска операция. Тя се проведе в дните от 6 до 12 август и бе организирана от Европейската мрежа на службите на пътна полиция - TISPOL.

BMW i си сътрудничи с Pop-up хотела The Lovelace в Мюнхен
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

Иновативен обмен: гостите на хотела се возят в електрически BMW i3, BMW Group ползва помещения за срещи, събития и семинари в новия креативен Hotspot в сърцето на стария град

Във Великобритания строят първия в света автомобилен курорт
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

На территорията на бизнес-центъра Bicester Heritage, Великобритания, ще бъде открит първият в света автомобилен курорт. Комплексът ще има хотел с 344 стаи, бар, фитнес зала и басейн, както още изложбен център и собствена писта.

В Швейцария забраниха регистрацията на дизелови Mercedes и Porsche
0 0
Auto-Press
17 Aug 2018

Властите на Швейцария прекратиха регистрирането на автомобилите Mercedes-Benz Vito, Porsche Macan и Cayenne, снабдени с “мръсните” дизелови двигатели, чиито изхвърляни вредности не съответстват на европейските изисквания за чистота.

Коментари