ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Последни новини

Suzuki XBEE: Компактен комби SUV за Япония
0 0
Auto-Press
28 Dec 2017

Suzuki Motor Corporation обяви, че компанията стартира продажбите на новия си модел XBEE на територията на Япония.

От легендарната автомобилна марка определят новото си пазарно предложение като компактен комби SUV, който предлата просторна кабина в комбинация с присъщите за SUV автомобилите параметри. Моделът обещава отлична приложимост както в градска обстановка, така и в по-предизвикателни условия, извън пътя.

Geely купи 8.2% от AB Volvo
0 0
Auto-Press
28 Dec 2017

Автомобилният гигант Zhejiang Geely Holding Group (Geely Holding) обяви, че компанията е придобила 8.2% от акциите на шведския производител на камиони, профилирана тежка и строителна техника, дизелови двигатели и други- AB Volvo. Акциите ще бъдат придобити от инвестиционния тръст Cevian Capital за около 3.3 млрд щатски долара и по този начин Geely Holding ще се превърне в най-големия акционер в AB Volvo.

Вместо снежен човек, автомобили!
0 0
Auto-Press
28 Dec 2017

От сняг може да се направи не само снежен човек. При добро желание и достатъчно време от белия студен материал могат да се изградят дори автомобили.

Във фотогалерията ще видите именно такива автомобили, направени от сняг, дело както на любители, така и на професионални скулптури.

Първи снимки на новите Sandero и Stepway 2018-а
0 0
Auto-Press
28 Dec 2017

Модернизираните хечбек Renault Sandero и паркетника Stepway ще бъдат представени в Бразилия, а официалният дебют на машините е насрочен съвсем скоро - за началото на следващата година.

Какъв автоцвят да изберем? Може да ни помогне фън-шуй!
0 0
Auto-Press
27 Dec 2017

Ако имате трудности с избора на цвета на бъдещия си автомобил, можете спокойно да пробвате китайският фън-шуй като съветник. Проблемът в избора идва не само от предпочитанията на прекрасната половинка, но и заради това, че с колата си искаме да демонстрираме индивидуалност и предпочитания. Днес автопроизводителите направо шашкат клиентите си с огромния избор на цветове.

2017-а – една “кофти” година за Audi!
0 0
Auto-Press
27 Dec 2017

Ако топ-мениджърите на Audi седнат заедно на новогодишната си трапеза, навярно единственото им желание ще е колкото се може по-бързо 2017 да си отиде. За спортната немска марка това беше година не само на новости, но и изпълнена с рекламационни кампании. В началото на годината през февруари бяха известени собствениците на 576 000 машини за риск от самозапалване и потенциални проблеми със страничните предпазни въздушни възглавници. Естествено ремонтът на такъв брой автомобили съвсем не се отрази благоприятно върху финансите на компанията.

Весела Коледа и вълнуваща 2018 година!
0 0
Auto-Press
24 Dec 2017

В навечерието на предстоящите коледни и новогодишни празници ви желаем незабравими спомени, приятни емоции и вълнуваща 2018 година!

Благодарим, че бяхте с нас през тази година и ви обещаваме още по-интересни мигове през новата!

Коментари