ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

2017-а – една “кофти” година за Audi!

like0 unlike0
Auto-Press 27 Dec 2017 Новини
137
0
2017-а – една “кофти” година за Audi!

Ако топ-мениджърите на Audi седнат заедно на новогодишната си трапеза, навярно единственото им желание ще е колкото се може по-бързо 2017 да си отиде. За спортната немска марка това беше година не само на новости, но и изпълнена с рекламационни кампании. В началото на годината през февруари бяха известени собствениците на 576 000 машини за риск от самозапалване и потенциални проблеми със страничните предпазни въздушни възглавници. Естествено ремонтът на такъв брой автомобили съвсем не се отрази благоприятно върху финансите на компанията.

През лятото пък се заговори за рекламационна кампания на над 850 000 автомобила в рамките на Дизелгейт, а този месец изплува информация, че под карантина са попаднали още 52 000 Audi-та заради дефектни горивни магистрали. Тука би трябвало да приключат напастите за четирите преплетени кръга, но не би – налетя ги нова сериозна многобройна напаст.

Сега проблемни се оказват над 1,27 милиона коли. На официалните дилъри на марката ще се наложи да привикат за ремонт автомобилите от марките Audi A4, A5, A5 Cabriolet и Q5, произведени от април 2011-а до май 2015-а година. Този път проблемът е в това, че заради търкането на детайлите в електрическите контакти на автономното отопление може да възникне пожар. В сервизите ще трябва да заменят целият възел в комплект. Известно е че Европа в тази рекламационна кампания попадат 875 000 автомобила, а в Северна Америка и Азия ― 250 000 и 47 000 съответно.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: