ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

1 000 000 Nissan Juke от Съндърланд (Видео)

like0 unlike0
Auto-Press 17 Jul 2018 Новини
59
0
1 000 000 Nissan Juke от Съндърланд (Видео)

Европейското подразделение на Nissan обяви, че в завода на марката в Съндърланд, Великобритания, е бил произведен представител с пореден номер 1 000 000 на модела Juke. Юбилейният представител на автомобила, лансиран на пазара официално преди 8 години и поставил основите на компактния кросовър сегмент, демонстрира само част от над 23 000-и различни версии, в които може да бъде поръчана колата.

Едномилионният Nissan Juke, произведен в завода на марката в Съндърланд, от поточните линии на който на всеки 105 секунди слиза по един нов негов представител, е ниво на оборудване Tekna, а екстериорът му е изпълнен в най-новия от наличните за автомобила цветове- Vivid Blue.

“Преди осем години, не бяхме виждали нищо подобно на Juke- той създаден изцяло нов сегмент и предложи отличителен и невиждан до тогава вид на пазара”, коментира Кевин Фицпатрик, старши вицепрезидент на производството, доставната мрежа и поръчките на Nissan Европа. “Пренасяйки се във времето до днес и имаме един милион кли”

От Nissan споделят, че Juke, от който за миналата година има 95 000 реализирани единици в Европа, е второто кросовър предложение на марката, което се произвежда в Съндърланд, след пионера Qashqai, сглобяването на който започна през 2006 година и постави началото на лидерството на компанията в сегмента. Към момента Qashqai има над 3 000 000 произведени представителя в страната, след което се подреждат Micra с 2.4 млн и Primera с 1.5 милиона.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: