ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

1 000 000 коли на Honda в САЩ с технологията за безопасност HONDA SENSING

like0 unlike0
Auto-Press 13 Apr 2018 Новини
728
0
1 000 000 коли на Honda в САЩ с технологията за безопасност HONDA SENSING

Американското подразделение на Honda обяви, че компанията е отчела продажбата на автомобил с пореден номер 1 000 000, в оборудването на който е била включена технологията за безопасност HONDA SENSING на марката, като само за изминалата календарна година, въвеждането на технологията в колите на компанията се е увеличило с повече от два пъти.

Според данните на Honda, Honda Sensing е била част от екипировката на 69% от автомобилите й моделно поколение 2018 година, а от моделно поколение 2022, всички нейни коли ще разполагат с животоспасяващата технология.

“В Honda мечтаем за мобилно общество без катастрофи и технологията Honda Sensing е от основно значение за реализирането на тази цел”, коментират от марката. “С по-бързото навлизане на тези технологии в автомобилите на Honda, ние се надяваме да намалим сериозно катастрофите, в които участват автомобили Honda, през следващите три-четири години”.

Технологията HONDA SENSING включва няколко основни системи за активна безопасност, гарантиращи едно по-сигурно движение. В екипировката фигурират системи за избягване на удар чрез автоматично задействане на спирачната система, система за предупреждение при опасност от удар с превозно средство или пешеходец отпред, задържане на превозното средство в пътното платно, адаптивен круз контрол и други.

В Северна Америка, в момента HONDA SENSING е част от стандартното оборудване на новия plug-in хибрид Clarity, Clarity Fuel Cell и Clarity Electric, Accord 2018 и новия хибриден Insight, и се предлага като допълнителна екипировка за Honda Fit, Civic Sedan, Coupe и Hatchback, CR-V, Pilot, Odyssey и Ridgeline.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: