ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

1 000 000 избраха Dacia във Франция

like0 unlike0
Auto-Press 13 Feb 2018 Новини
122
0
1 000 000 избраха Dacia във Франция

Dacia обяви, че продажбите на компанията във Франция са достигнали границата от 1 000 000 екземпляра от въвеждането на марката на местния пазар преди малко по-малко от 13 години.

“Това постижение от един милион автомобила Dacia във Франция за по-малко от 13 години затвърждава позицията на марката като основен играч на френския автомобилен пазар, на който тя е на пето място за последните 5 години, с основна насоченост към мастните клиенти”, коментират от френското подразделение на Dacia. “Правилното позициониране на марката, според очакванията на потребителите, предоставя допълнителни възможности за развитие”.

Само през миналата година, продажбите на Dacia са били на ниво от 119 357 единици, което представлява увеличение от 6.5% в сравнение с предходната година. В резултат на завидното си пазарно представяне, марката зае за първи път третата позиция в продажбите към частни клиенти в страната. Най-продаваното предложение на фирмата- Sandero, продължава да бъде най-предпочитаната кола във Франция от частни клиенти.

В момента, Dacia предлага шест модела на френския пазар- Sandero, Logan, Logan MCV, Dokker, Lodgy и Duster.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

Подобни

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

НОВОТО RENAULT ARKANA, ХИБРИДЕН КУПЕ-КРОСОУВЪР ЗА ЕВРОПА (Видео)

• Новото Renault Arkana, купе-кросоувърът на Renault, се лансира в Европа с хибриден двигател • Надарено със силна...

Опасно забавният Quad! - видео

Опасно забавният Quad! - видео

Quad е вече разпространеното име на четириколесната машина за забавление. В началото на карането му ездачът смята, че тя е...

Търговията с автомобили накъде?

Търговията с автомобили накъде?

След първите признаци на възстановяване автомобилната индустрия дава леко заден ход в много страни. С 884 400 нови регистрации през...

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: